Tekijät


Moukarin tekijän tunnistaa helpoimmin aina iloisesta ilmeestä, ystävällisestä suhtautumisesta, tinkimättömästä asenteesta sekä erinomaisesta osaamisesta. Näistä ominaisuuksista muodostuu huippuluokan mainoshenkilö, harvinaisuus, jonka ideoista kannattaa ryhtyä hyötymään mitä pikimmin.

Kari

Kari "hurricane" Häti

Toimitusjohtaja


050 567 8214

Moukarin ikipoika Kari se on ihan niinkuin ennenkin. Touhu on kova, jälkeä syntyy ja asiakkaat tykkää kun Kapa hoitaa. Jos mieheltä itseltään kysyisi, niin sanoisi, että on nopea, ruskea, älykäs ja notkea. Ei siis kysytä.

Pauliina Kerola - Art Director

Pauliina Kerola

Art Director


040 749 9127

Uudempaa takojapolvea, joskaan jäljestä sitä ei huomaa. Huikeita tuotoksia ja visuaalista taikuutta edustaa Pauke. Hiljaisuus näytön takana ennustaa yleensä myrskyä mainostaivaalla. Katselee vielä hiukan huvittuneena, joskin ymmärtäväisenä tätä Moukarin meininkiä.

Tiina Suilo - Art Director / Copywriter

Tiina Suilo

Art Director / Copywriter


040 739 9779

Tiinalla se on tähtäin kohdallaan ja tarkka ote hommissa. Iloista ilmettä Moukariin ja kehuttua työn jälkeä löytyy heti siitä hyllykön takaa. Ahkera on, ja tunnollinen, tuo Tiina.

Marianna Hatsala - Projektipäällikkö

Marianna Hatsala

Projektipäällikkö


040 755 6911

Se on kyllä hyvä, että on tuo Marianna. Järjen ääni, joka kuulee kaiken ja ohjaa lempeästi, jos siihen on tarvetta. Ja onhan sitä. Vaalea verkonvirittäjä, joka ei aiemmista väitteistä poiketen olekaan aamu-uninen. Vaan joskus myös iltauninen. Töissä kuitenkin aina hereillä, ei tarvitse edes kahvia käynnistyäkseen.

Tommi Mikkola - Web-suunnittelija

Tommi Mikkola

Web-suunnittelija


040 821 9256

Kiva ja rauhallinen jannu. Moukarin Clark Kent, joka näyttää mitä terveet elintavat ja hyvä kunto merkitsevät nettivelholle. Siinä nöyrtyvät bitit ja pikselit siistiin numerojärjestykseen kun Tommi ihan vaan ystävällisesti pyytää. Osaamista löytyy. Isolla Oolla.