Palvelut


Palvelumme kattavat kaikki markkinointiviestinnän kentät perinteisistä mainosvälineistä aina viimeisimpiin villityksiin ja digimarkkinoinnin  uusimpiin kiemuroihin. Osaamisalueitamme ovat mm. graafinen suunnittelu ja muotoilu, digimarkkinointi, verkkomainonta, markkinoinnin strateginen suunnittelu, b-to-b, suoramarkkinointi ja kaikki muutkin markkinoinnin ja mainonnan muodot. Vahva ja koeteltu yhteistyökumppaneiden verkosto viimeistelee paketin.

Strateginen suunnittelu


Asiakkaan ja tuotteen tai palvelun tunteminen, markkinointitarpeiden tunnistaminen, tarkka perehtyminen ja huolellinen kohderyhmämäärittely luovat pohjan vahvan ja toimivan markkinointistrategian luomiseksi, jonka avulla asetetut päämäärät ja tavoitteet saavutetaan. Yhteistyöllä ja yhteisen osaamisen kautta tehdyllä huolellisella koordinoinnilla saadaan aikaan vähemmällä enemmän. Siitä meillä on runsaasti näyttöä.

Strateginen suunnittelu

Luova suunnittelu


Moukarissa luova suunnittelu ulottuu silmiä hivelevistä visuaalisista ratkaisuista, oivaltavista ja ostohaluja lisäävistä teksteistä aina kampanjakokonaisuuksiiin, niiden mediaratkaisuihin ja digitaalisen median uusiin, luoviin käyttötapoihin. Jokainen projekti ja asiakas saa omanlaisensa ja –näköisensä ratkaisun. Moukarissa ei ideoita monisteta. 

Luova suunnittelu

Digitaalinen markkinointi


Vahvuuksistamme kaikkein vahvin. Niin visuaalisesti, sisällöllisesti kuin tuotannollisestikin. Palkittua osaamista joka realisoituu päivittäin asiakkaidemme eduksi. Sosiaalinen media, netti ja muut digitaaliset mediat saavat monipuolista purtavaa Moukarin velhoilta. Ratkaisuja on tarjolla kaikkiin tarpeisiin, olipa sitten mukana ääntä, liikkuvaa kuvaa, kaupankäyntiä tai mitä muuta tahansa.

Digitaalinen markkinointi

Projektien hallinta


Kaikki tekosemme ovat tallessa minuutilleen erinomaisen projektinhallintajärjestelmämme suojissa. Tämä takaa työprosessien tarkan seurannan ja auttaa meitä kehittämään ja tehostamaan toimintaamme omaksi ja asiakkaidemme parhaaksi.

Tulokset


Hyvin tehty työ, toimivat ideat ja yhteistyö ja luottamus asiakkaan kanssa tuo tuloksia joilla kilpailijat lyödään ällikällä ja kassavirrat saadaan kohisemaan. Hyviä esimerkkejä ovat vaikkapa Stiebel  Eltron Oy, jonka myynti ja markkinaosuus ovat kasvaneet merkittävästi jo neljättä vuotta peräkkäin, sekä Erämessut,  jolla kävijämäärä kääntyi pitkästä aikaa voimakkaaseen kasvuun.