Tekijät


Moukarin tekijän tunnistaa helpoimmin aina iloisesta ilmeestä, ystävällisestä suhtautumisesta, tinkimättömästä asenteesta sekä erinomaisesta osaamisesta. Näistä ominaisuuksista muodostuu huippuluokan mainoshenkilö, harvinaisuus, jonka ideoista kannattaa ryhtyä hyötymään mitä pikimmin.

Timo 'thunder' Lahdensivu - Toimitusjohtaja

Timo "thunder" Lahdensivu

Toimitusjohtaja


050 514 4574

Timppa on muuttunut. Ennen niin mukavasta ja kaikkien pitämästä Timosta on tullut - entistäkin mukavampi ja leppoisampi heppu. Ja mikäs on ollessa, kun hommat on hallussa ja asiat kunnossa. Semmoisia ne isoisät usein tuppaavat olemaan.

Kari 'hurricane' Häti - Yhteysjohtaja

Kari "hurricane" Häti

Yhteysjohtaja


050 567 8214

Moukarin ikipoika Kari se on ihan niinkuin ennenkin. Touhu on kova, jälkeä syntyy ja asiakkaat tykkää kun Kapa hoitaa. Jos mieheltä itseltään kysyisi, niin sanoisi, että on nopea, ruskea, älykäs ja notkea. Ei siis kysytä.

Teija Kiuru - Art Director

Teija Kiuru

Art Director


045 677 2214

Moukarin nauravainen ilopilleri. iMac laulaa, kun Teija sitä laulattaa ja sekös meistä on mukavaa. Rouva Kiuru pitää pesäänsä lahjakkaiden parvella ja suo sieltä silmiähiveleviä tuotoksiansa, niinkuin aina.

Antti Paulin - Art Director

Antti Paulin

Art Director


040 848 9653

Näkyykse? No kyllä näkyy! Asennetta löytyy, ja sille myös katetta. On se nyt vihdoinkin myönnettävä, että säkää se upea työn jälki ei ole vaan lahjakkuutta ja osaamista. Heviheppu on nykyään myös tallipäällikkö ja poika ajaa. Iskelmääkin on muuten Antin kajareista kuultu!

Pauliina Kerola - Art Director

Pauliina Kerola

Art Director


050 304 4773

Uudempaa takojapolvea, joskaan jäljestä sitä ei huomaa. Huikeita tuotoksia ja visuaalista taikuuttaa edustaa Pauke. Hiljaisuus näytön takana ennustaa yleensä myrskyä mainostaivaalla. Katselee vielä hiukan huvittuneena, joskin ymmärtäväisenä tätä Moukarin meininkiä.

Tiina Suilo - Art Director / Front End

Tiina Suilo

Art Director / Front End


040 739 9779

Tiinalla se on tähtäin kohdallaan ja tarkka ote hommissa. Iloista ilmettä Moukariin ja kehuttua työn jälkeä löytyy heti siitä hyllykön takaa. Ahkera on, ja tunnollinen, tuo Tiina.

Marianna Hatsala - Projektipäällikkö

Marianna Hatsala

Projektipäällikkö


040 755 6911

Se on kyllä hyvä, että on tuo Marianna. Järjen ääni, joka kuulee kaiken ja ohjaa lempeästi, jos siihen on tarvetta. Ja onhan sitä. Vaalea verkonvirittäjä, joka ei aiemmista väitteistä poiketen olekaan aamu-uninen. Vaan joskus myös iltauninen. Töissä kuitenkin aina hereillä, ei tarvitse edes kahvia käynnistyäkseen.

Tommi Mikkola - Web-suunnittelija

Tommi Mikkola

Web-suunnittelija


040 821 9256

Kiva ja rauhallinen jannu. Moukarin Clark Kent, joka näyttää mitä terveet elintavat ja hyvä kunto merkitsevät nettivelholle. Siinä nöyrtyvät bitit ja pikselit siistiin numerojärjestykseen kun Tommi ihan vaan ystävällisesti pyytää. Osaamista löytyy. Isolla Oolla.

Antti Häti - Ylimmäinen takoja

Antti Häti

Ylimmäinen takoja


050 520 6886

Näyttämöllä silloin kun tarvitaan. Suosituimmat esitykset lähinnä palkkapäivinä, mutta ne ovatkin sitten tosi suosittuja. Suunnittelee HD:n selässä ja viheriöllä tekevänsä vielä melkomoisia urotekoja mainonnan saralla. Moukarin hyvän hengen vaalija.